RE:actors

BLIV FRIVILLIG RE:actor!

Vil du være en del af et større fællesskab, der sammen løfter en 24-timers festival på Ungdomsøen midt ude i Øresund? Som frivillig - RE:actor - kan du være med til at udvikle, planlægge og afvikle den fedeste festival for kreativ aktivisme i maj 2021. 

RE:act er en 24 timers festival på Ungdomsøen (30 minutters sejltur fra det indre København), der bliver afholdt den 15. til 16. maj 2021 for ca. 100 unge deltagere. Det er et døgn fyldt med musik, debatter, storytelling og workshops om tematikker som klima, digital adfærd og menneskerettigheder. 

Hvad får du ud af det? 

Som RE:actor får du - udover hands-on erfaring med at stable en festival på benene:

 1. Adgang til festivalen inklusivt forplejning og overnatning.
 2. Invitation til frivilligweekend ude på Ungdomsøen med hele RE:act holdet.
 3. Svedigt merch  
 4. Invitation til afsluttende fest med hele frivilligholdet 
 5. Mulighed for at komme med som frivilligkoordinator til næste års RE:act Festival 

 Vi søger: 

Frivillige der ønsker at styrke deres kompetencer inden for scene- og teknik og planlægning af festivaler, og som har lyst til at assistere til workshops eller hjælpe med de fysiske rammer både før, under og efter festivalen.  

Herunder kan du læse mere om de forskellige arbejdsgrupper, du som frivillig på RE:act kan blive en del af. 

The Guiding RE:actor

Du er know-it-all-typen (du ved, på en rigtig god måde!) der elsker mennesker og har lyst til at guide 100 deltagere rundt både på øen og i programmet.

Timer: Som Guiding RE:actor skal du inden festivalen deltage i en frivillig-weekend, som kommer til at foregår fra lørdag formiddag til søndag formiddag (dato følger). Her vil du møde alle de andre frivillige, blive sat godt ind i programmet og lære Ungdomsøen at kende, så du er klædt på til at hjælpe festivalgæsterne rundt.
Derudover skal du selvfølgelig sætte et kæmpe kryds i kalenderen den 15. og 16. maj, hvor du er med ude til festivalen i 24 timer!

The Building RE:actor

Du har hænderne rigtigt skruet på (eller drømmer om at få det) og vil være med til at skabe de fysiske rammer om RE:act. Allerede fra den 11. maj starter oversejlingen til Ungdomsøen med materialer og i løbet af de fire dage op til festivalen vil du som Building Re:actor få mulighed for at være en af de første til at sejle ud og bygge de fysiske rammer op! Efter festivalen bruger vi sammen en dag på at pakke ned og sejle tilbage til fastlandet.

Timer: Som en del af The Building RE:actors lærer du dine medfrivillige og Ungdomsøen rigtig godt at kende. Udover at I skal deltage i frivillig-weekenden fra lørdag formiddag til søndag formiddag (dato følger), skal du også fire dage inden festivalen bo ude på Ungdomsøen med de andre Building RE:actors. Her vil overnatning og forplejning selvfølgelig dækkes for dig, så det eneste du og de andre frivillige skal koncentrere jer om er at skabe de vildeste rammer om årets vildeste festival. Derudover er du som Building RE:actor selvfølgelig også med til selve festivalen den 15. og 16. maj, ligesom du skal sætte én dag af til at hjælpe med at pakke sammen.

The Technical RE:actor

Er du skarp på teknik, lyd og lys - eller drømmer du om at blive det? Som Technical RE:actor er du med din viden om teknik - eller ønske om at lære mere - med til at opsætte gear og styre teknik undervejs på festivalen. Derudover vil The Technical RE:actors også stå for nedsætning af scene sammen med de resterende frivillige.

Timer: Som Technical RE:actor skal du forvente at bruge en til to dage før festivalen ude på Ungdomsøen, hvor du sammen med dit team er med til at forberede alt det tekniske. Derudover skal du selvfølgelig deltage i selve festivalen fra den 15. til den 16. maj og forvente at bruge cirka en dag på at pakke ned igen.

 • Hvornår?

  RE:act Festival finder sted fra den 15. til den 16. maj 2021.

 • Hvor?

  RE:act Festival finder sted på Ungdomsøen - ca. 30. minutters sejltur fra Nyhavn, København

 • Forventet timetal