RE:actors

BLIV FRIVILLIG RE:actor!

Vil du være en del af et større fællesskab, der sammen løfter en 24-timers festival på Ungdomsøen midt ude i Øresund? Som frivillig - RE:actor - kan du være med til at udvikle, planlægge og afvikle den fedeste festival for kreativ aktivisme i juni 2021. 

Hvad får du ud af det? 

Som RE:actor får du - udover hands-on erfaring med at stable en festival på benene: 

1. Adgang til festivalen inklusivt forplejning og overnatning. 
2. Invitation til frivilligweekend den 15-16. Maj på Ungdomsøen med hele RE:act holdet. 
3. Svedigt merch.
4. Invitation til afsluttende fest med hele frivilligholdet.
5. Mulighed for at komme med som frivilligkoordinator til næste års RE:act Festival

Vi søger:  

Frivillige med mod og lyst til at danne rammen for RE:act, og 24 timers kreativ aktivisme, der har kompetencer inden for scene- og teknik og planlægning af festivaler, og som har lyst til at assistere til workshops eller hjælpe med de fysiske rammer både før, under og efter festivalen.

Herunder kan du læse mere om de forskellige arbejdsgrupper, du som frivillig på RE:act kan blive en del af.

The Guiding RE:actor

Du er know-it-all-typen (du ved, på en rigtig god måde!) der elsker mennesker og har lyst til at guide 100 deltagere rundt både på øen og i programmet!  

Omfang: Som Guiding RE:actor skal du inden festivalen deltage i en frivillig-weekend, som kommer til at foregår den 15-16. maj. Her vil du møde alle de andre frivillige, blive sat godt ind i programmet og lære Ungdomsøen rigtig godt at kende. Fra den 24. juni får du mulighed for at starte oversejlingen til øen, så du er helt klædt på til festivalens start den 26.juni. Under festivalen vil du få mulighed for at være assisterende på et af de fem labs eller guide for deltagerne på øen. 

The Building RE:actor

Du har hænderne rigtigt skruet på og vil være med til at skabe de fysiske rammer om RE:act!  

Omfang: Som Building RE:actor skal du inden festivalen deltage i en frivillig-weekend, som kommer til at foregår den 15-16. maj. Her vil du møde alle de andre frivillige, blive sat godt ind i programmet og lære Ungdomsøen rigtig godt at kende. Allerede fra den 23. juni sejler en stor del af RE:actors holdet ud på øen, hvor vi bygger de fysiske rammer op for festivalen. Derudover er du som Building RE:actor selvfølgelig også med til selve festivalen den 26-27 juni, ligesom du skal sætte én dag af til at hjælpe med at pakke sammen. 

The Technical RE:actor

Du er skarp på lyd, lys og teknik, og vil være med til at sørge for at festivalens tekniske dele kører som smurt!   

Omfang: Som Technical RE:actor skal du inden festivalen deltage i en frivillig-weekend, som kommer til at foregår den 15-16. maj. Her vil du møde alle de andre frivillige, blive sat godt ind i programmet og lære Ungdomsøen rigtig godt at kende. Du skal bruge en til to dage før festivalen ude på Ungdomsøen, hvor du sammen med dit team er med til at forberede alt det tekniske. Derudover skal du selvfølgelig deltage i selve festivalen fra den 26-27 juni og forvente at bruge cirka en dag på at pakke ned igen. 

  • Hvornår?

    RE:act Festival finder sted fra den 26. til den 27. juni 2021.

  • Hvor?

    RE:act Festival finder sted på Ungdomsøen - ca. 30. minutters sejltur fra Nyhavn, København