RE:act Festival

På RE:Act reagerer vi!

RE:act er landets førende ungdomsfestival for kunstnerisk og kreativ aktivisme, som finder sted på Ungdomsøen fra den 15. til den 16. maj 2021!

Gennem debatter, musik, storytelling og kreative workshops er målet med RE:act at styrke de unge deltageres demokratiske selvtillid og klæde dem på til at tage aktivt del i samfundet.

Hvad går det ud på?

I 24 timer sætter deltagerne på RE:act strøm til demokratiet og samfundsaktuelle problemstillinger på dagsordenen. på RE:act er der plads til alle og plads til alle skæve idéer.

Gennem musik, storytelling, dans og en række fælles aktiviteter vækker deltagerne på RE:act deres indre, kreative aktivist!

I fem forskellige "labs" arbejder deltagerne med forskellige værktøjer og ressourcer til at styrke deres stemme i samfundet, mens de udfordrer måden, vi former vores samfund på.  

Om Ungdomsøen

Ungdomsøen ligger midt ude i Øresund kun 30 minutters sejltur fra Nyhavn. Ungdomsøen er alle unges ø! Her kan man kan gå på opdagelse med vind i håret, hoppe i havet, sove i shelter eller fare vild i de lange mørke gange i det historiske Middelgrundsfort.

Med udsigt til København, Flakfortet, Øresundsbroen, vindmølleparken, Sverige og hvad der nu end driver forbi, er der frie rammer til at skabe og gøre gode idéer til realiteter.

KOM MED TIL RE:act!

Vil du deltage i RE:act og tilbringe 24 timer sammen med 100 andre kreative unge og dyrke din indre aktivist? Så er du den perfekte kandidat! RE:act er for dig, der vil sætte dit præg på det samfund, du er en del af, sammen med andre, der også drømmer om en bedre verden.

Det er gratis at deltage på festivalen.
Tilmelding åbner i starten af 2021!

BLIV FRIVILLIG PÅ RE:act!

Vil du være en del af et større fællesskab, der sammen løfter en 24-timers festival på Ungdomsøen midt ude i Øresund? Som frivillig - RE:actor - kan du være med til at udvikle, planlægge og afvikle den fedeste festival for kreativ aktivisme i maj 2021. 

RE:act er en 24 timers festival på Ungdomsøen (30 minutters sejltur fra det indre København), der bliver afholdt den 15. til 16. maj 2021 for ca. 100 unge deltagere. Det er et døgn fyldt med musik, debatter, storytelling og workshops om tematikker som klima, digital adfærd og menneskerettigheder. 

Hvad får du ud af det? 

Som RE:actor får du - udover hands-on erfaring med at stable en festival på benene:

 1. Adgang til festivalen inklusivt forplejning og overnatning.
 2. Invitation til frivilligweekend ude på Ungdomsøen med hele RE:act holdet.
 3. Svedigt merch  
 4. Invitation til afsluttende fest med hele frivilligholdet 
 5. Mulighed for at komme med som frivilligkoordinator til næste års RE:act Festival 

 Vi søger: 

Frivillige der ønsker at styrke deres kompetencer inden for scene- og teknik og planlægning af festivaler, og som har lyst til at assistere til workshops eller hjælpe med de fysiske rammer både før, under og efter festivalen.  

Herunder kan du læse mere om de forskellige arbejdsgrupper, du som frivillig på RE:act kan blive en del af. 

 • Støtte

  RE:act Festival er støttet med 500.000 kroner fra Roskilde Festival

 • Kontakt

  Hvis du har spørgsmål til projektet kan du kontakte Festivalleder Olivia Lincoln på olivia@rapolitics.org eller programansvarlig CHIEF på chief@rapolitics.org