Pieces For Palestine

OPEN CALL: PIECES FOR PALESTINE WORLD CYPHER

ENGLISH VERSION

Vi vil have Palæstina på verdenskortet, i passet, på spillelister og ind i Guinness World Records.

Kort sagt, vi vil inkludere Palæstina i samfundsdebatten, og vi har brug for din hjælp for at hele verden kan lytte med.

Rapolitics bringer rappere fra hele verden sammen om ét enormt cypher. Vi opfordrer deltagende rappere til at råbe op om de utallige uretfærdigheder palæstinenserne udsættes for, og for at Palæstina skal placeres på verdenskortet.

Sådan kan DU blive del af projektet NU:

  1. Tilmeld dig som bidragsyder for at modtage dit personlige link til indsendelse af dit bidrag. 

Følg DETTE LINK for at reservere din plads på World Cypher og modtag vejledninger til hvordan du indsender din optagelse.  

  1. Vælg dit beat 

Vælg dit favorit beat blandt de beats der er produceret til cypheren HER.

  1. Skriv, rap og optag 

Vi har brug for din hjælp til at forstærke palæstinensernes kald.

Dine 16 bars kan få Palæstina på spillelister, og få hele verden til at lytte med.

Alle bidrag screenes, og intet stødende eller diskriminerende indhold tolereres. 

  1. Indsend dit bidrag

Ved registrering i trin 1, vil vi give dig et link til din personlige bidragsmappe og et link til at underrette os om dit bidrag og til at indsende dine tekster.

Om projektet

Det er i Rapolitics DNA at se ud over de danske grænser, når vi samarbejder med kunstnere og aktivister - og Palæstina har sin plads i vores hjerter. Med projektet Pieces for Palestine skaber vi en platform, hvor unge i Danmark og på Vestbredden kan mødes, få professionelle og kreative input, og samarbejde inden for hiphopkulturens genrer.

Palæstinensere både i og uden for Palæstina har konstant oplevet, at deres identitet og eksistens er blevet truet, og alt for længe har det internationale samfund tilsidesat palæstinensernes ønske om grundlæggende menneskerettigheder og sanktioner mod deres undertrykkere. I mødet mellem unge på Vestbredden og her i Danmark vil Pieces for Palestine skabe et rum for nye forståelser og en mulighed for at skabe forandringer på de unges egne præmisser.

BIDRAG

Vi skal bruge dit bidrag!

I 2019 rejste vores storyteller Muddi til Vestbredden for at besøge flygtningelejren Dheisheh. Her mødte han rapperen Sophie Alayasa aka Ettijah og graffitikunstneren Moodie. Begge bruger kunst og kreativitet til at udtrykke deres følelser og oplevelser fra livet i et besat land.