RAPOLITICS SØGER PROJEKTMEDARBEJDER TIL RE:ACT

Af Rapolitics

Brænder du for unges samfundsengagement, kultur, aktivisme og menneskerettigheder? Har du logistisk sans og er en haj til at koordinere og kommunikere med forskellige parter?

Så læs videre her. Vi søger en projektmedarbejder til vores nye projekt Re:ACT Human Rights, som skal afvikles i løbet af 2022 i samarbejde med Roskilde Festival og Institut For Menneskerettigheder. 

Gennem kulturevents, workshops og podcasts har Re:ACT  til mål at engagere unge i menneskerettighederne. Der bliver nok at se til og vi leder derfor efter en medarbejder, der kan assistere projektlederen og understøtte de frivillige i deres aktiviteter rundt om i landet. Det er kun et plus, hvis du selv har ideer undervejs, der kan være med til at forme projektet. 

Hvis du kan tjekke flere af følgende bokse af, er du godt på vej

- Du har logistisk sans, et godt overblik og er god til at koordinere med andre

- Du har lyst til og erfaring med at arbejde med frivillige

- Du er løsningsorienteret i pressede situationer

- Du kan kommunikere med mange forskellige typer af aktører - skriftligt og mundtligt

- Du er selvstændig og god til at samarbejde med andre undervejs

- Du kan se det vigtige i at unge forholder sig til menneskerettighedsspørgsmål

Dine primære arbejdsopgaver bliver at

- Assistere Re:ACTs frivilliggruppe i at lave kulturevents rundt omkring i landet.

- Være et bærende led i samarbejdet med Roskilde Festival, både hvad angår frivillig-logistik og vores aktiviteter på festivalen 

- Hjælpe kommunikationsmedarbejderen og resten af Re:ACT-holdet med forskellige former for tekstproduktion

- Arbejde sammen med projektlederen om diverse opgaver der måtte opstå undervejs

Det praktiske 

Stillingen er på 15 timer om ugen og løber indtil d. 31. december 2022 med opstart hurtigst muligt. Lønnen er 123 kr. i timen, sat efter studentertakst, men du er velkommen til at søge, selvom du ikke er studerende. På grund af projektets aktiviteter, vil der vil forekomme aften- og weekendarbejde. Vi holder morgenmøde hver tirsdag, hvor vi håber du kan være med. 

Send en kort ansøgning og dit CV til sally@rapolitics.org senest torsdag d. 24. februar kl. 12.00. Samtaler finder sted d. 28. februar på Fælledvej 12 i København. Hvis du har spørgsmål kan du fange Re:ACTs projektleder Sally på mail-adressen ovenfor. 

Om RAPOLITICS

RAPOLITICS er en non-profit forening, som blev stiftet i maj 2009. RAPOLITICS arbejder for demokratisk bevidstgørelse hos børn og unge via hiphoppens forskellige udtryk. Vi søger at styrke børn og unges selvværd, holdningsdannelse og handlekraft gennem dialog og kreativ udfoldelse. Kernen i RAPOLITICS' arbejde er, at alle har ret til at fortælle sin historie og blive hørt. 

Besøg www.rapolitics.dk for et større indblik i organisationen og vores arbejde.