Rapolitics lancerer nyt merchandise

Af Nikoline Skaarup

Okay, måske I allerede har fulgt med på vores Instagram og bemærket, at vi har sat gang i produktionen af vores nye merchandise. Nu kan vores nye t-shirts og muleposer blive dine, og findes der en mere oplagt gave (til dine kære eller dig selv) end en fed t-shirt, der oven i købet er bæredygtigt produceret og støtter arbejdet med at styrke unges demokratiske mod gennem hiphopkultur? Det tror vi ikke...

Merch
Chief + Manilla

Merch
Chief + Manilla

Om produkterne

Vi har slået os sammen med danske Turtle Workwear, som er en del af Dansk Initiativ for Etisk Handel. Ud fra mantraet: High quality, longer lifetime, less replacements, less environmental impact, producerer Turtle Workwear deres tøj i økologiske og genanvendelige materialer. Produktionen foregår desuden i Europa, hvor der fra EU's hånd gælder medarbejderbeskyttende rettigheder, der blandt andet sikrer, at de ansatte kan melde sig ind i fagforeninger og arbejder under en overenskomst. Det certificerede bomuld betyder, at der ikke er gjort brug af farlig kemi, som er til skade for både miljøet og de mennesker, der arbejder med produktionen.

Vi er glade for at have indgået samarbjede med en partner, der deler vores etiske visioner for det tøj, der bærer Rapolitics' logo.

Muleposen

Du kan jo passende skifte plastikposen ud med en ny bæredygtig mulepose, som også øger din street cred betydeligt (har vi hørt).

Pris:
100 kr.

T-shirts

Rapolitics giver mikrofonen videre til landets unge gennem hiphop og kreativ aktivisme. Alle har en stemme, og alle fortjener at opleve, at den stemme har værdi i samfundet. Er du enig? Så spred budskabet med en logo-tee!

Priser:
White: 225 kr.
Black: 250 kr.

Fit:
Vores T-shirts er klassisk unisex fit, så vi anbefaler, at du går efter den størrelse, du normalt bruger
Vores T-shirts er pt. tilgængelige i størrelserne: XS, S, M, L, XL, XXL og XXXL.

 • Design

  Patrick Stormly Raben

 • Modeller

  CHIEF og Manilla Ghafuri

 • Billeder

  Patrick Stormly Raben

 • Støtte

  Alle produkterne er blevet til med støtte fra Nordea-fonden