Nyt team på sekretariatet

Af Rapolitics

Vi har glædet os til at sige velkommen til hele tre nye ansigter, som joiner teamet på sekretariatet.  

Vores nye leder bliver Manus Bell, som kommer fra en stilling som CEO i pladeselskabet Affiliated, mens Diana Wehbi, som har en baggrund som professionel danser og forperson i CLASHcph, bliver ny booking-, uddannelses- og partnerskabsansvarlig. Derudover. Starter Sally Bjerre Madsen som projektleder på projektet Re:ACT Human Rights, som er et partnerskab mellem Rapolitics, Roskilde Festival og Institut for Menneskerettigheder.  

Manus Bell: "Jeg er virkelig lykkelig over, at skulle være Sekretariatsleder i Rapolitics. Organisationen har en stor plads i mit hjerte, og jeg glæder mig til at sætte en kurs for vores vigtige arbejde. Rapolitics var stedet, hvor jeg selv for 10 år siden fandt mit eget første politiske musikfællesskab, og jeg ser fem til at gøre en forskel for unge landet over gennem rap workshops, politiske projekter og stærke partnerskaber. Min ambition er at udvikle foreningen i overensstemmelse med den nuværende og fremtidige hiphop kultur, og skabe den støste og stærkeste institution for rap undervisning i Danmark. Jeg glæder mig! Mest af alt til samarbejdet med alle de seje medarbejdere, coaches og frivillige i Rapolitics”.  

Manus er pt. på barsel, men starter fuld tid fra d. 1. april, mens Sally og Diana allerede er på kontoret fra d. 1. februar.  

Olivia Lincoln fortsætter som projektleder på HipHopHub, mens Charlie Andrew Hviid Nielsen og Noah Johnson fortsat laver Radio Under Tonen.  

Skal du I kontakt med os, så kan du finde mere info her.