Open Call: En som Mig - Online rapworkshop om ensomhed for unge

Af Nikoline Skaarup

Vi leder lige nu efter unge mellem 15 og 25, der har interesse i rap og ønsker at deltage i vores nye online rapworkshop 'En som Mig'.

'En som Mig' tager dig igennem alle aspekter af, hvordan du bliver dygtigere til at arbejde med ord. Her lærer du om alt fra det raptekniske som rytme og flow til aspekter som digtning, storytelling og det performative. Forløbet slutter af med indspilningssessions, så du kan forevige dine værker.

Hvorfor rap

Rap og poesien er gode værktøjer til at skabe fællesskaber, fordi de giver adgang til historier, tanker, følelser og holdninger, du måske ikke er vant til at åbne op for, hvis du sidder med en ensomhed. I Rapolitics har vi mange års erfaring med at bruge hiphopkultur og kreative udtryk til at åbne døre ind til de unikke historier, alle bærer rundt på, men som måske ikke altid bliver fortalt eller hørt. I 'En som Mig' mødes du med andre i et trygt rum bygget op omkring et fælles tredje; nemlig rappen og poesien.

Hvem kan deltage?

Vi leder primært efter unge, som savner et forum med andre unge, der føler ensomhed og forladthed, og som kan finde værdi i et kreativt rum og fællesskab. Du er interesseret i rap og poesi, men mangler måske steder at gå hen, nu hvor de kulturelle tilbud er reducerede på grund af Covid-19 og er ikke vant til at skabe fællesskaber online.

 • Varighed

  10 gange af 2 timer.

 • Opstart og tidspunkt

  Torsdage fra 17-19. Første gang er torsdag den 18. marts.

 • Aldersgruppe

  15-25 år

 • Placering

  Du kan deltage lige meget hvor i landet, du er placeret. Vi dækker bus/orange billet i forbindelse med indspilningssession til slut i forløbet.

 • Tilmelding

  Der er plads til 20 deltagere på forløbet. Tilmeld dig via mail til caecilie@rapolitics.org eller skriv til os direkte på instagram @rapolitics - Vi glæder os til at høre fra dig!