Book
Rapolitics

Book
Rapolitics

Book
Rapolitics

Book
Rapolitics

Book
Rapolitics

Book
Rapolitics

Book
Rapolitics

Book
Rapolitics

Book
Rapolitics

Book
Rapolitics

Vi tilbyder workshops til alle uddannelsesinstitutioner med særligt fokus på folkeskolen (udskoling), gymnasiet & HF og efterskoler. Derudover kommer vi ud med oplæg, debattles (free-style rapudgave af DR2-debatten), rapsumé og andre performances til eksempelvis konferencer, på arbejdspladser og på kultur- og uddannelsesinstitutioner.

Workshop

Claim din
Kulturarv

Rapworkshop om kulturarv og identitet med afsæt i Danmarks kulturkanon.

Workshop

Fordomme og Diskrimination

En rap-workshop om at blive stemplet.

Oplæg

Storytelling

Skarpe inkluderende oplæg fra unge storytellers med flygtningebaggrund. Vores storytellers tager udgangspunkt i deres egne oplevelser og historier for at åbne op for en diskussion med deltagerne om emner som danskhed, fremmedgørelse, seksualitet, flygtningedebat og racisme. Oplæggene kan bruges på arbejdspladser som en øjenåbner for, hvordan man kan skabe inklusion hos lige netop jer.

Workshop

På Flugt

Rap-workshop om det kreative refleksionsrum og om at være flygtning.

Workshop

ALT-City

Workshops

Den Lille Havfrue

En danseworkshop med afsæt i H.C. Andersens fortælling om Den Lille Havfrue.

Workshop

Åben Skole: Medborgerskab og meninger (4 timer)

Rapolitics tilbyder i samarbejde med Åben Skole en gratis workshop for folkeskole i København, hvor eleverne aktivt og kreativt diskuterer deres egen rolle i samfundet. Workshoppen faciliteres af to rap-coaches, der støtter eleverne i at skabe egne produktioner.

Workshops

Åben Skole: Medborgerskab og meninger (3 x 3 timer)

Rapolitics tilbyder et forløb, hvor eleverne aktivt og kreativt diskuterer deres egene roller som medborgere i samfundet. Forløbet ender med indspilning af rapsang og elevernes egne medborgerskabsmanifester

Workshop

Din workshop

Skræddersy din egen workshop - kommer snart

Performances

HOME - En rejse i rodløshed

Hvad har en DRAG Queen, en mand med flygtningebaggrund, en poetry slammer og en tidligere anbragt ung tilfælles? HOME er en forestilling om at føle sig hjemme.

Performances

Debattle

Freestyle rap-udgave af DR2 Debatten.

Performances

Stranger

Oplæg

Film & Talk

Om musik som kreativt outlet og aktivistisk værktøj.

Performances

Rapsumé

Rapolitics’ freestyle rappere leverer et imponerende referat af dit eventforløb på rapform – et rapsumé. Vi har leveret rapsuméer til et hav af begivenheder som Folkemødet på Bornholm, til release på flygtningebørn.dk, til arrangementer på uddannelsesinstitutioner og for Mellemfolkeligt Samvirke og Tuborgfondet.