Street Art workshop med North Urban Art Studio

Book
nu
 • Fag

  Kommer snart

 • Målgruppe

  Folkeskole fra 12 år+, erhvervsuddannelser, events, gymnasie, højskoler

 • Varighed

  6 timer 

 • Deltagere

  Kommer snart

 • Pris

  Kommer snart

 • Ekstra info

  Det er muligt at tilkøbe en street art fotograf, hvor billeder fra dagen og de færdige værker sendes til skolen sammen med en kort video over klassens workshopforløb.

 • Placering

  Workshoppen kan afholdes i North Urban Art Studios lokaler i Aalborg eller bestilles ud af huset.

Om workshoppen

Kunst møder man på alverdens forskellige måder, og streetart er måske den mest uundgåelige kunstform, for den omgiver os, hvor end vi går i byrummet. 

Men hvad er streetart egentligt, og hvorfor eksisterer det? Hvad er kreativ aktivisme, og hvordan kan man leve af at male med graffiti?  

Til denne workshop vil to kunstnere knyttet til kunstnerfælleskabet North Urban Art Studio i Aalborg, komme ud på skolen og først fortælle om deres rejse som kunstnere. De vil tale om, hvilke udfordringer, man kan møde, om de fællesskaber man finder på streetart-scenen, og om succeserne man kan opnå. Derefter lærer deltagerne at tegne deres eget tag og male med spraydåser, ligesom de får regler og tips til graffiti-kunsten. I løbet af workshoppen vil deltagerne også lære, hvordan streetart kan bruges som talerør, og hvordan det kan påvirke den verden, vi lever i. Når dagen er slut, får deltagerne det værk med hjem, som de har lavet i løbet af workshoppen. 

Om kunstnerne

North Urban Art Studio blev startet op i marts 2020 af otte unge kunstnere. North Urban art Studio er baseret ide gamle spritfabrikker i Aalborg. Stedet består af et kunstnerisk værksted, hvor både fotografer, videografer og forskellige slags kunstmalere arbejder og en kæmpe hal, som kan bruges til store events, udstillinger og så videre. Alle kunstnere, der kommer ud som instruktører på workshops, er udøvende kunstnere, som til dagligt arbejder i faget i forskellige slags projekter og sammenhænge. Tilfælles har de alle et godt kendskab til både det lokale miljø, ligesom de er forankrede i flere internationale streetart-festivaler så som ArtBasel i Miami og Saarang i Indien.