Pieces for Palestine

Book
nu
 • Fag

  Dansk, samfundsfag, historie, billedkunst

 • Målgruppe

  Ungdomsuddannelser, fritids- og ungdomsklubber, folkeskolens udskoling i Region Midtjylland

 • Varighed

  4 timer (enkeltstående workshop)

 • Ekstra info

  Dette tilbud er støttet af CISU – civilsamfund i udvikling, og derfor er workshoppen gratis for de første 5 institutioner der booker. Herefter koster workshoppen 6.000 kr. 

 • For yderligere info

  Skriv til info@rapolitics.org

Om workshoppen

I forbindelse med vores internationale projekt Pieces for Palestine tilbyder vi en workshop med udgangspunkt i storytelling og protest-graffiti, der skal fremme medborgerskab og sætte Palæstina i spotlight.

Projektet Pieces for Palestine bruger kreative værktøjer til at belyse den komplekse situation og historie knyttet til Palæstina og stiller skarpt på spørgsmålet om det internationale samfunds rolle i konflikten. Workshoppen giver et nuanceret billede af Palæstina i dag, og giver eleverne en indgang til at bidrage til positive forandringer på deres egne præmisser.

Workshoppens opbygning

 1. I første del af workshoppen fortæller en dansk-palæstinensisk storyteller sin historie og går i dialog med eleverne. Her bliver eleverne blandt andet præsenteret for forskellige synspunkter på Palæstina repræsenteret gennem stærke interviews, som er foretaget i løbet af efteråret 2020 i forbindelse med projektet Pieces for Palestine. Interview-personer tæller blandt andre folketingsmedlem Mogens Lykketoft og den amerikanske akademiker, aktivist, forfatter og professor Norman Finkelstein.
 2. I anden del bliver der faciliteret en kreativ proces af en af vores visuelle kunstnere, hvor eleverne får kreative redskaber og læring til at udtrykke sig gennem sketch og protest-graffiti omkring de tematikker, der er præsenteret.