Modige stemmer - Valgflæsk på raptekst

Book
nu
 • Fag

  Dansk, Musik og Samfundsfag

 • Målgruppe

  Unge under 25

 • Varighed

  3 timer

 • Deltagere

  Der kan deltage op til 30 personer pr. workshop

 • Pris

  Kontakt info@rapolitics.org for pris

 • Yderligere info

  Modige Stemmer er målrettet kommunalvalgsaktiviteter på biblioteker, kulturhuse og andre initiativer i uddannelsesregi.

Om Modige Stemmer

Rapolitics tilbyder en workshop, der sætter fokus på stemmeret og politisk handlekraft og debatterer nærdemokrati. Workshoppen faciliteres af to rap-coaches, der støtter deltagerne i at skabe deres egne rap-produktioner.

Gennem kreativ læring, debat og rap giver vi de unge deltagere politisk mod og selvtillid og motiverer dem til at tage aktivt del i kommunevalget i november 2021.

Modige Stemmer kan også tilkøbes som et forløb, hvor vi underviser op til 5-10 hold samtidig (med op til 150 deltagere) og afslutter dagen med 45 minutters 'Debattle' show. Med den løsning kan modige stemmer bruges til et valgforløb for en hel årgang eller en større samling deltagere på tværs af uddannelsessteder.

Forløbet

Om rap-workshoppen

Eleverne producerer deres egne rap-tekster, som skal handle om nærdemokrati og tage udgangspunkt i deres stemmer og oplevelse af hverdagspolitik. Deres tanker og refleksioner vil blive nedfældet på vers i en kreativ læringsproces, og til slut fremfører de unge deltagere deres rap-tekster for hinanden og deler deres holdninger. 

Om Debattle

Debattle er improviseret freestylerap, der blandes med politisk debat. Publikum bestemmer, hvilke politikere og meningsdannere, de to rappere skal repræsentere, og hvilke emner de skal debattere i rim. Hvad sker der, når borgmesteren skal diskutere udvidelse af det offentlige vejnet med Tyr fra Ex On the Beach? Det er et spørgsmål, du nok kun kan få svar på til en debattle.